tisdag 16 augusti 2011

ny vecka då..

Helgen flög förbi! Pär fyllde år på fredagen så då blev det kalas..kul med folk..alla kom samtidigt bara..liite yrigt kanske..men jag fick känna skrutten röra sig i magen *mallig*!!


På lördagen åkte Frida till kompisen engla och lekte och Viktor fick sällskap av kompisen Aron..vi tog med grabbarna och åkte till flygstaden och kikade på dragracing :-)
Efter det bar det av hemmåt för oss men Pär blev kvar..hem å fick främmande av Ulle och Göran..samtidigt som jag laga mat :-) vid 18 kom Peter och Maria och åt mat med oss. Det va så pass varmt så vi kunde sitta på altanen..härligt! Det blev potatis gratäng, fläskfile med kantarellstuvning och sallad..gottans! Drog oss in efter maten för då började det bli kyligt..så vi tog kaffet inne..Maria och jag blev äevn serverade en varsinn drink av Pär..baccardi melon, passions juice och sprite..gött!
Vi satt å surra å drack både drink och kaffe och fika..till sent. Frida hann somna inne på soffan men viktor höll sig vaken han.

Söndagen då for vi in till strömmingsleken jag och barnen, Pär stackarn fick va hemma och skruva bil. Det blev en del karuseller och lotter. viktor gohjärtat tog upp en nalle med "klon" och gav till sin lillasyster..en vit nalle med ett rött hjärta..gissa om hon blev glad!!



Sen åkte vi nöjda hem och stoppade i oss lite mat. Å sen vidare till Mohed där Viktor skulle spela match med P10. Det blev vinst med 15-0 :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar