söndag 11 september 2011

3 veckor gjorda på nya arbetet!

Ja då har det redan gått tre veckor sen jag började jobba. Det är full fart och jag trivs super bra. Jag jobbar på Hällans förskola avdelningen lillstugan där vi har barn mellan 1-2 år just nu. så det är full rulle hela dagarna :-) Just nu har vi många nya barn och haft en del sjukdomar bland personalen så det har varit lite rörigt.

Det har inte varit så mycket tid över till planering ocg diskussioner ännu. Men vi ska försöka ta tag i det också. Man har många tankar och ideér om rent praktiska saker så det ska vi fixa kring. Sedan ska vi försöka få ingång verksamheten mer och just nu kring genus och läs&skriv. Även matte är på tapeten. själv skall jag ha hand om natur & teknik när det kommer igång. Det är mycket kurser och utbildningar som är i farten så vi lär ha å göra :-) Men otroligt kul att jobba..en bit att åka men det går bra även det! Både viktor och Frida har funnit sig i situationen och det flyter på med skolan och förskolan för dem. viktor tar bussen hem om dagarna och sköter sig själv och Frida leker glatt på förskolan med kompisarna.

I går var det match igen för viktor..sista P9 matchen för säsongen, blev mot söderhamn..vinst blev det med 6-1 :-) viktor har spelat mycket back på sistonne och fick nu prova forward. Näääramål men blev inget för hans del..han var super irriterad över att han inte gjort mål..men han var så duktigt så. Idag har dom match mot Sandarne borta med P10. Men först ska frida på knattefotbollsavslutning kl 11 i Bergvik.

Nu blir det lite kaffe och så ska jag försöka kika lite på nätet efter lite kläder till trollen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar