söndag 24 juli 2011

Semester

I fredags åkte vi på semester. Vi styrde först kosan mot Linköping och flygvapens nuseumet där. Vi kom dit vid 15.30 och dom stänger 17 så det va lite stressigt. Mycket att kika på. Häftig med så stora plan, barnen gilla mest när man fick prova. Frida va liite less när vi stann å läste hela tiden men inget större gnäll faktiskt. Sen for vi till Gränna och stugan vi hyrt på Grännastadens camping. Stugan va helt ok, skönt med dusch å toa i stugan..bekväm som man är.
Lördagen tillbringade vi på visingsö, barnen gillade färjan man åker över med och stod snällt och kikade under tiden vi åkte över. En massa gamla fästningar att titta på. viktor var väldigt imponerad av tanken på att det för flera hundra år sedan var männsikor som levt och brukat desa byggnader..häfig tanke faktiskt.
på kvällen åt vi ost å kex och myste i stugan med lite spel..Yatzy..som vanns va MIG!! =)
Pär och jag testade våra kunskaper om Sverige i ett frågespel..som tyvärr vanns av Pär..ren tur såklart ;-)

Nu ska vi strax få i oss lite fruost. pär sover än och barnen börjar gå varandra på nerverna..den stora diskussionen om dagarna här är studsbollar. Man kan få i en automat.. Frida har typ noll kvar efter att ha tappat sina lite här och där..Viktor har sina kvar och då tycker ju Frida att han kan dela med sig..hehe Frida i ett nötskal =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar